בבית אבות בנתניה ליד הים היה צורך בהקמת פיגומים לגובה של כ- 7 קומות, על מנת להגיע לסדקים ואזורים של נפילות חלקי בטון ושפריץ ישנים. עם השנים שכבת השפריץ נפגעה ותוקנה מספר פעמים כך שהיו שכבות של תיקונים אשר בחלקם התפרקו ואו נוצרו בועות, כאשר החומר מאחור התפורר והחומר החדש נהפך לכיסוי מנותק אשר ממתין לסופה חזקה שתעיף ותנתק את הכיסוי הבטוני מהקיר.
בתחילת הפרויקט עלה הצוות והתחיל מלמעלה כלפי מטה בפתיחת כל הסדקים, ניתוק חלקים רופפים, חשיפת ברזל גלוי וקילוף חלקי שפכטל ישנים. לאחר סיום כל הפירוקים נשטפו הקירות בלחץ מים גבוה על מנת לנקות את השטח ולהכין את הקירות למריחת חומרים. אזורי שיקומי בטונים עברו מריחה בשתי שכבות של סיקה 610 ואילו אזורים של שפכטל רופף טופלו בשכבת יסוד לשליכט על בסיס אקרילי, באזורי התפוררות השפריץ התזנו שכבת יסוד מקשרת הכוללת סיקה 610, דבק לטקס ומים.
באזורי תיקוני השפכטל בוצעו שלוש שכבות של שפכטל חוץ כאשר האחרונה הייתה , שכבת בגר מוחלקת עם ספוג ומים. תיקוני השפריץ בוצעו בהתאמה לסוג השפריץ וניתן לראות בתמונות שהיה שפריץ עדין עם מכונה ולפחות עוד שני סוגים של התזה בזריקה ובעובי שונה.
לסיום בוצעו צביעה בשכבות יסוד ושכבה סופית מ.ד תקני של טמבור, היה צורך לעשות הפרדה בין שני גוונים סופיים כך שהיה גוון צהבהב וגוון לבן נקי. צנרת כיבוי אש נצבעה מחדש בצבע שמן אדום, חלונות ומעקה נוקו לפני פירוק הפיגום.